CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Produsele noastre spun totul despre noi!

Cu experienta in domeniu, am incercat sa raspundem tuturor cerintelor venite din partea clientilor in ceea ce priveste executia lucrarilor din fier simplu sau fier forjat, de la modele simple la modele foarte complexe, la preturi acccesibile.

Aceste cerinte au facut ca lucrarile sa fie unicate de la comanda la comanda.

Va stam la dispozitie cu un personal activ si cu imaginatie, pentru personalizarea cererilor venite din partea dumneavoastra.

Desi avem atelier in Bucuresti, executam lucrari din fier forjat in toata tara, precum si in alte tari din Europa.

Va prezentam pe acest site cateva din modelele executate de noi si va asiguram ca putem realiza orice alt model!

Lucrăm cu pasiune și pricepere, dorindu-ne să ne facem clienții fericiți. Lucrăm cu grija și atenția pe care le-am acorda propriilor lucrări de fier forjat pentru a le adăuga un plus de valoare. Clienții mulțumiți, poate sceptici la început, revin și ne recomandă cu căldură. Acest lucru ne oferă satisfacție și ne motivează să lucrăm la standarde înalte, să ne depașim limitele pentru a fi peste așteptările clienților. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI!

Calitatea materialelor cu care lucram, posibilitatea realizarii lucrarilor in regim de urgenta, respectarea termenelor, calitatea garantata si acordarea de reduceri la comenzile mari, sunt numai cateva dintre atuurile noastre.